obey-robots.txt
01 Mei 2024, 21:35
Goedenavond bezoeker
Navigatie
RSS Feeds
Articles Blog Downloads Forums News Web Links
Nederlandse ISP's
· caiway.gebruikers.eu
· freedom.gebruikers.eu
· glasvezel.gebruikers.eu
· kpn.gebruikers.eu
· nlex.gebruikers.eu
· online.gebruikers.eu
· stipte.gebruikers.eu
· tele2.gebruikers.eu
· t-mobile.gebruikers.eu
· vodafone.gebruikers.eu
· xs4all.gebruikers.eu
· zeelandnet.gebruikers.eu
· ziggo.gebruikers.eu
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van/over Telenet" posten.
 Onderwerp afdrukken
Telenet lanceert nu ook Fibernet 40 en 60
Admin
Telenet bouwt nieuwe generatie internet verder uit en lanceert nu ook Fibernet 40 en 60.

Vereenvoudiging productaanbod en significante verbetering productspecificaties.

Mechelen, 13 januari 2011. Telenet breidt vanaf 17 januari zijn internetproductlijn uit met twee nieuwe producten. Fibernet 40 en Fibernet 60 sluiten aan bij de hedendaagse nood aan krachtig en supersnel internet om met het hele gezin, met diverse toestellen, vlot tegelijk online te kunnen.

Telenet Fibernet is futureproof
Internettoepassingen evolueren razendsnel. Steeds meer toestellen in huis (tv"™s, computers, laptops, iPads, smartphones, spelconsoles, "¦) zijn verbonden met het internet en bijgevolg zijn steeds meer mensen in één gezin tegelijk online. Ook de kwaliteit van de content neemt steeds toe.

Studies wijzen uit dat er bijgevolg nood is aan krachtig en snel internet dat toelaat probleemloos tegelijk te surfen zonder verlies van snelheid of kwaliteit. Met Fibernet van Telenet kan dat niet alleen vandaag, maar zit de klant meteen ook goed voor de toekomst.

Vereenvoudiging van het aanbod
Telenet Fibernet 40 en 60 vervangen het huidige ExpressNet (XL) en TurboNet (XL) . Zo is het productaanbod niet alleen inhoudelijk klaar voor de toekomst, maar wordt het ook een stukje overzichtelijker voor nieuwe klanten. Bestaande abonnees van ExpressNet en TurboNet kunnen zelf bepalen of ze omschakelen naar Fibernet of hun bestaand abonnement behouden.

Klanten die opteren voor een Fibernet-product krijgen een nieuwe modem met Eurodocsis 3.0-technologie in bruikleen. Deze nieuwe modems kunnen gratis afgehaald worden in een Telenet Center, nadat de klant met Telenet contact heeft opgenomen om zijn Fibernet-product te registeren.

Inge Smidts, sr. VP Residential Marketing: Met Telenet Fibernet 40 en 60 willen we de nieuwe Eurodocsis 3.0-technologie verder en dieper integreren in onze productportfolio. We zijn er uitermate fier op dat we vanaf nu ook aan een veel bredere waaier van klanten een internetproduct kunnen aanbieden met een veel hogere snelheid en een hoger volume en dat tegen de prijzen van vandaag.

Zo zijn onze klanten helemaal klaar voor web 3.0 met zijn nieuwe toepassingen zoals e-health, cloud services, smart metering, online gaming of televisiekijken via ons eigen Yelo platform. Via de ludieke campagne "˜Telenet komt naar je toe" maken 1000 bestaande klanten bovendien kans op één jaar gratis Telenet Fibernet.

Wat is Telenet Fibernet en wat is Eurodocsis 3.0?
Telenet Fibernet is het internetproduct gebaseerd op de nieuwe EuroDocsis3.0 standaard2. Docsis-systemen maken breedbandinternet over een bestaand kabelnet mogelijk. Meer bepaald wordt met deze nieuwe technologie en de bijbehorende modem nu ook het allerlaatste stukje kabel "“ dat tussen het aansluitpunt in de wijk en het huis van de klant- geüpgraded. Eurodocsis 3.0 garandeert:
- Hogere datasnelheden door gebruik van channelbonding: alle rijstroken van de "coaxsnelweg" worden tegelijk gebruikt zodat de klant supersnel kan surfen. Bij vorige EuroDocsis-standaarden kon slechts één rijstrook benut worden.
- Een antwoord op de stijgende vraag naar IP-adressen door ondersteuning van IPv6, de nieuwe Internet Protocol versie.

In februari vorig jaar lanceerde Telenet Fibernet 100, het "top of the bill" product voor heavy users. Met Fibernet 40 en 60 wil Telenet de modale internetgebruiker ook laten genieten van de voordelen die Eurodocsis 3.0 biedt.

BasicNet en ComfortNet evolueren mee
Ook de instapproducten blijven niet achter. Telenet biedt voor iedereen, al naar gelang budget en vereisten, producten op maat aan. Met het instapproduct BasicNet beschikt de klant bijvoorbeeld voor 18,90 euro per maand over een van de best geprijsde internetproducten van Europa. Bovendien verbetert Telenet voortdurend zijn netwerk en kan het hierdoor ook op regelmatige tijdstippen zijn internetabonnementen upgraden, zowel qua snelheid als qua volume. Onlangs werd de snelheid van BasicNet XL en ComfortNet XL nog verhoogd. Zo zijn alle Telenet-klanten zeker dat ze goed zitten voor de toekomst.

Bron Persbericht Telenet
Smile
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Telenet lanceert nu ook Fibernet 40 en 60', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Webmail Telenet Klaagmuur : 6 09 feb 2024
Telenet webmail Klaagmuur : 3 23 sep 2023
wilde internet installeren Telenet Digitale radio of televisie storing : 1 18 aug 2023
Telenet Webmail & SPAM Helpdesk : 3 29 mei 2023
Voel me een beetje gerold door Telenet Klaagmuur : 1 28 nov 2022
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0
· Nieuwste lid: erbry
Inloggen
Geef gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Leden enquête
Tevreden met Telenet?

Ja
Ja
62% [21 stemmen]

Nee
Nee
38% [13 stemmen]

Stemmen: 34
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 02 apr 2010
1,741,430 unieke bezoeken